av Amiry-Moghaddam Mahmood | mai 5, 2009  

TO MINDREÅRIGE HENRETTES IMORGEN- DELTA I PROTEST

Det er bare 4 dager siden vi hørte at Delara Darabi ble hengt i Rasht.

Igår kom det nye triste nyheter fra Iran: To andre mindreårige lovbrytere skal henges i Teheran imorgen! de heter Amir Khaleghi (18) og Safar Angooti (19; bilde) og begge er dømt for forbrytelser de angevelig begikk da de var henholdsvis 16 og 17 år gamle.

 

LES OM MORGENDAGENS HENRETTELSER HER

Etter henrettelse av Delara har Iran’s regime bestemt seg for å fullføre sin maktdemonstrasjon ved å henrette enda flere mindreårige. Det virker som om de lykkes med det siden det ennå ikke har kommet sterke reaksjoner fra regjeringer verden over!

IMORGEN SKAL VI PROTESTERE FORAN DEN IRANSKE AMBASSADEN I OSLO

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/event.php?eid=80113376691&ref=ts

(Onsdag 6. mai, kl 1500-1600; Drammensveien 88E, Oslo)

HÅPER Å SE MANGE VGB bloggere og lesere!

Vi må vise mullahregimet i Iran vår avsky!

Vi må fortelle våre myndigheter at det er på tide å prioritere menneskerettigheter høyere i utenrikspolitikken sin

Vi må vise vår støtte til menneskerettighetsadvokater og aktivister i Iran

SEES!

 

———–

VG, VG

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Det er grusomt at ikke flere land går sammen og forbyr denne grusomme og disse primitive handlingene, henging. Det er så fjern tanke på at det eksisterer i dagens tid.
Norge og mange flere land burde kutte alle forbindelser,støtte og hjelp til Iran så lenge dette pågår. Eneste måte til å få regjeringen og presidenten til å forstå at vi alle tar sterk avstand til dette.
Jeg synes du er en stor helt amiry som kjemper for denne sak og håper vi blir flere som kan kjempe sammen i tiden framover.
Hilsen Trine

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Å nei du, å demonstrere mot et islamregime går ikke. Det er politisk ukorrekt og rasisme.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Iran iran iran…hvorfor nevnes aldri andre land som også driver med dødsstraff?!Mullahene har ikke noe med saken å gjøre her,hvorfor nevner dere ikke at Iran hadde dødsstraff under kongedømmet også?!Igjen blandes religion og politikk!Greit nok at dere er i mot dødsstraff men vit at det begåes i mange land og ikke bare i iran og det har ikke noe med at de er muslimer.I usa blant annet,innen mange av dens stater, blir mindreårige straffet på lik linje som om de skulle vært myndige!
Death Penalty Permitted in:(Amnesty’s liste)
Afghanistan
Antigua and Barbuda
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belarus
Belize
Botswana
Burundi
Cameroon
Chad
China (People’s Republic)
Comoros
Congo (Democratic Republic)
Cuba
Dominica
Egypt
Equatorial Guinea
Eritrea
Ethiopia
Gabon
Ghana
Guatemala
Guinea
Guyana
India
Indonesia
Iraq
Jamaica
Japan
Jordan
Korea, North
Korea, South
Kuwait
Laos
Lebanon
Lesotho
Libya
Malawi
Malaysia
Mongolia
Nigeria
Oman
Pakistan
Palestinian Authority
Qatar
St. Kitts and Nevis
St. Lucia
St. Vincent and the Grenadines
Saudi Arabia
Sierra Leone
Singapore
Somalia
Sudan
Swaziland
Syria
Taiwan
Tajikistan
Tanzania
Thailand
Trinidad and Tobago
Uganda
United Arab Emirates
UNITED STATES
Vietnam
Yemen
Zambia
Zimbabwe
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Norge burde vært med på denne listen også og det er virkelig veldig veldig synd og sørgelig at Norge ikke er med!Da hadde folk tenkt seg om før de begikk kriminelle handlinger!Når en person blir voldtatt så er den personen blitt ødelagt for livet og det minste den personen da fortjener er ro i sjelen over å vite at den skyldige ikke finnes i samfunnet lenger!Når en familie må oppleve at de er blitt frarøvet deres kjære,det minste den norske staten kan tilby dem er da at de gir dødsstraff til den/de skyldige!Altså hva er galt med det norske samfunnet folkens?Det blir verre og verre for hverdag!Folk blir drept og voldtatt og stukket ned osv. osv. og disse slippes ut etter kort tid,og hva gjør den norske staten?Jo,de bruker av de norske skattebetalernes penger og sørger for at disse skal kunne integrere seg inn i samfunnet igjen!Og i 99% av tilfellene så begår disse kriminelle parasittene nye forbrytelser over og over igjen.Og Norge øser ut med penger for å “kurere” deres psyke i håp om at de skal bli bra,for tross alt så var jo mange av disse “i psykisk ubalanse i gjerningsøyeblikket”!!!Det er jo ikke noe som heter det!De er bare folk som er flinke til å få det som de vil ved å leke gale!
Dødsstraff er ikke annet enn at et samfunn kvitter seg med det overflødige søplet det bærer på,ved å la de leve så forsøples samfunnet bare mer og mer for hver dag og til slutt forsvinner alle lover og regler!Lille Norge er et veldig godt eksempel på at akkurat dette sakte men sikkert er i ferd med å skje,hvor det ikke lenger er trygt å gå i Oslos gater blant annet!Husk at Norges befolkning er i underkant av 5mill,i Iran bor det over 70millioner mennesker.Skulle den iranske staten la de kriminelle herje og drive på slik de i dag gjør i Norge,så hadde det jo vært umulig å leve for de som faktisk holder seg til lover og regler!Skjerp dere og åpne opp øynene!Begår man drap,voldtekt,incest og alt annet ekstreme forbrytelser så hjelper ikke noe annet enn dødsstraff!Den som klarer å voldta eller drepe en gang,kommer til å gjøre det igjen og igjen og igjen og den personen passer ikke inn i noen som helst samfunn.Tyveri o.l. dermed bør straffes med lengre fengselstraffer selvfølgelig,jeg snakker her bare om ekstreme forbrytelser som nevnt tidligere og støtter på ingen måte at folk skal få dødsstraff for å si eller mene det de vil.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er vel ingen som helst diskusjon om at de som styrer i Iran hører hjemme i svarteste mørke der fanden og hans oldemor styrer. Et møkka regime som tilhører steinalderen. La oss håpe at der snarest finnes noen som overtar makten fra disse hedningene som kaller seg Presteskapet (faenskapet er rette ord). Og som kan bringe landet over i sivilisasjonen og år 2010. Slik det nå er befinner de seg i 1210.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00